Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Aloha from Honolulu - dag 1

Da er jeg endelig på Hawaii! I går landet jeg på Honolulu airport kl. 6 pm (local time) etter en 11 timers lang flytur, noe som var veldig deilig. Jeg ble møtt av en hetebølge, eller noe som i allefall føltes slik etter å ha kommet fra Maine.

Vi bor på et kjempefint hotell som er 2 min. fra Wakiki beach, og vi er rundt 100 studenter. 80% er fra Skandinavia, så det går i en blanding av norsk og engelsk.

Det er sånn 24 grader i skyggen her, og man blir solbrent bare man tilbringer minutter i sola. Jeg har kjøpt solfaktor 70 og 50, men i den lokale butikken på hjørnet har de solfaktorer helt opp til over 100 (!) Jeg smørte smører meg hvert 5 min (nesten..), men jeg er allikevel solbrent.

I dag var det tidlig opp, spise en herlig frokost (med masse fersk frukt fra Hawaii), for så å dra rett på stranda. Min gruppe hadde surf lessons kl. 11, først på stranda, og deretter ut i vannet.SURFING ER INGEN LEK, haha.. Men utrooolig hvor gøy det er! Vi surfet i rundt 2 timer - masse padling (man blir kjempesliten i armene), men utrolig hvor artig det er når du får en stor bølge og føler at du virkelig får det til.

Etter surfingen spiste jeg lunsj med noen venninner, og deretter dro vi ut med en katamaran for å seile rundt Oahu island. Katamaranen var laget slik at vi satt på en netting mellom kjølene, slik at hver gang det kom en bølge ble vi helt våte. 

 

Se så turkist vannet er!

Nå skal vi ut å spise, og deretter shoppe i Wakiki (parallellgatene til stranda).

Skrevet i går - søndag


  

Bianca
så utrolig koselig det ser ut! Hvem er det du er der med?
21.02.2012, 21:53
Kamilla in USA
Bianca: Det var utrolig deilig ja :) Jeg var på Hawaii med en organisasjon som heter beloUSA. De organiserer turer for utveklsingsstudenter over hele verden. Hvis du reiser til USA om 2 år burde du absolutt dra på en av disse turene. Noen av stedene er: Hawaii, Cailfornia, Nevada (Grand Canyon), New York, D.C. ++
28.02.2012, 08:02
URL: http://kamillainusa.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits