Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Haleiwa, old surfing town - dag 2

Nok en fantastisk dag her på Hawaii. 

Deilig frokost på hotellet, deretter sightseeing rundt i delen av Hawaii hvor rådhuset er. Vi kjørte faktisk forbi skolen Obama gikk på, samt høyblokken han bodde i under oppveksten sin her på Hawaii.Deretter dro vi videre til Dole, som er en ananasplantasje her på Hawaii. Ananasen er helt fantastisk her - utrolig saftig og søt. Grunnen til det er at de har god jord, due to at det er en vulkansk øy, og at de kan plukke opp frukten når det er helt moden, ikke når den fortsatt er grønn slik de må gjøre når de eksporterer ananasen til andre land.

Vi fikk smake pineapple wip!

Etter plantasjen dro vi videre til den gamle surfebyen Haleiwa. Her spiste vi lunsj, og gikk rundt og så på surfebrett-kunst og tittet i surfebutikker.


Jeg fant min fremtidige bil forresten..

Vi dro også innom den mest kjente stranda på Hawaii, Sunset beach :) Her er mange kjente filmer/ serier spilt inn: Bay Watch, Blue Crush, Soul Surfer etc.

På kvelden dro vi til "the Polonesian center" som er en slags fornøyelsespark her på Hawaii. Ikke en fornøyelsespark med berg-og-dal-baner og karuseller, men en park full av shows (hawaiian drumming, hawaiian cooking, dancing etc). Parken hadde fantastisk natur, slik som resten av Hawaii, og det var også steder rundt iparken med aktiviteter du kunne gjøre. Lære hula-dansing, fletting med blader, spydkasting, få tatoveringer, båtkjøring osv. Vi spiste en god buffeet med Hawaiian mat, og gikk deretter til USAs største outdoor theatre for å se på en kveldsforestilling (Hawaiian dance). Scenen var halveis inne, og halveis ute. Litt vanskelig å forklare, men publikum satt under tak, mens danserne var utendørs, med palmer, fjell og himmel i bakgrunnen.

 Showet var veldig bra, men jeg måtte tvinge øyene mine til å holde seg åpne mot slutten av forestillingen. Ikke fordi det var kjedelig, men fordi jeg var sliiiten etter en lang dag med masse aktiviteter.

Skrevet om mandag 20. februar


  

Oda
Det så kjempedeilig ut! Kan tro jeg er misunnelig.. hehe:) Håper du koste deg masse,og har fått mange gode minner. Glad i deg <3
27.02.2012, 12:03
Kamilla in USA
Oda: Jeg har kost meg masse <3 Takk for kommentaren, jeg blir så glad når jeg ser at du har kommentert ;) <3
28.02.2012, 08:03
URL: http://kamillainusa.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits