Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

"The tans will fade, but the memories will last forever" - Hawaii 2012

Nå er jeg trygt hjemme igjen i Maine, etter en fantastisk uke på Oahu på Hawaii. Etter som uken gikk, fant jeg ut at jeg bare måtte nyte tiden jeg hadde på Hawaii, og tenke på bloggingen senere - slik jeg nevnte før jeg reiste.

Resten av uken gjorde vi mange ulike aktiviteter. Vi surfet:Vi snorklet i denne bukta full av korallrev. En av de mest fantastiske oppevelsene i hele mitt liv! Vi svømte rundt i "laburinter" av korallrev, så nærme tropiske fisker at vi nesten kunne ta på dem!Vi var på en Luau, en tradisjonell fest på Hawaii hvor de har et hula show, viser ulike tradisjoner (som fletting av "laces" aka. blomster i en ring du har rundt halsen, palmeklatring, fletting av hodebånd laget av palmeblader etc). Vi spiste også et godt måltid på stranden.

Jentene mine: Ane og Cathrine <3 Jeg er glad Norge er et lite land, så det ikke er så vanskelig å møtes senere.Hula-danse-time:Hard Rock Café Honolulu:Hiking opp "Diamond Head", en høyde midt i Honolulu, med utsikt utover hele øya. 

Walking around Waikiki:Fantastisk god frokost på hotellet:

Utsiktstitting mange ulike steder:

Blåste bare litt da..Vi er glad i hoppebilder!

Pearl Harbor var også en veldig spesiell opplevelse. Jeg fikk møte en mann som overlevde angrepet, noe som var veldig spennende. Vi jobbet også frivillig på U.S.S Missouri, som var en av de store båtene som ble brukt under 2. verdenskrig (og andre aksjoner ledet av den amerikanske flåten). Det var litt gøy å jobbe frivillig, fordi vi fikk gå rundt inne på båten hvor vanlig turister ikke fikk lov til å gå (på kontrollrom etc). 

Vi liker menn i uniform

 

USS Missouri

Vi pusset rekkverket på båten, eller det var i hvertfall det det var meningen at vi skulle gjøre.

På Pearl Harbor fikk vi virkelig kjenne på nasjonalfølelsen folk har her i USA. Angrepet på Pearl Harbor er noe som står veldig sentralt i Amerikansk historie, og mange mennesker var veldig "emotional" i dette minnehuset, som er bygget på toppen av et sunket skip.

Utalllige strandbesøk:Jeg møtte Elise som går i parallellklassen min i Norge, på Hawaii :) Liten verden!

IS må man jo ha:Yoghurt land <3

Shopping på USAs største utendørs kjøpesenter. Det var gigantisk, og man gikk fra butikk til butikk under åpen himmel i små handlegater.

Uforglemmelige mennesker! Uforglemmelige opplevelser! Uforglemmelig uke! 

Hawaii er et helt fantastisk sted med en veldig interessant kultur. Det er vanskelig å tro at øyene er en stat i USA, og ikke en del av Asia.

En av de beste ukene i livet mitt :) Anbefales på det sterkeste til kommende utvekslingsstudenter!


  

Stine i USA 11/12
Var den beste turen ever! Så glad for at eg valgte å reise:D
29.02.2012, 00:17
URL: http://stiinusa.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits