Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Myndig...jeg?

På onsdag fylte jeg 18 år! Litt rart å tenke på at jeg er voksen, i allefall i "lovens øyne". Jeg våknet opp på morgenen 7. mars og følte meg plutselig veldig ansvarlig og veldig fornuftig... Okei, ikke akkurat. Tallet 18 har kanskje ikke gjort meg mer voksen, men jeg vil absolutt si at jeg har blitt mer voksen de siste 7 mnd. I allefall mer selvstendig og jeg ser på mange ting med forskjellige øyne, i forhold til hva jeg gjorde i høst.

Dagen min var veldig fin. På morgenen åpnet jeg en pakke fra familien min der hjemme som kom i posten i forrige uke. Det var utrolig koselig med brev og kort fra familie og venner, spesielt når folk skriver minner og historier. Jeg lo og gråt om hverandre da jeg leste brevene, og håpet på at resten av huset ikke ble vekket.

I lunsjen!

Jentene mine ga meg kort og en søt ramme med bildet i på skolen <3Jeg hadde også en bursdagsskype med familien der hjemme. De sang bursdagssangen for meg, hadde flagg og spiste selvfølgelig bursdagskake (veldig gøy å sitte og se på at familien koser seg med din bursdagskake, som du ikke får smake på en gang.. hehe). Det er alltid kos å skype, men litt vanskelig også. Ikke så lett å forklare (untagen til andre utvekslingsstudenter), men følelsen man sitter igjen med etter å ha "lagt på" skypesamtalen er ikke alltid så god, til tross for at samtalen var kjempekos.


På kvelden dro familien ut og spiste på en restaurant i byen, hvor det selvfølgelig ble litt bursdagspinligheter.. Men har man bursdag så har man bursdag. Jeg måtte kysse en elg - sånn er det å bli 18 år i Maine, hehe..Av mom og dad fikk en kjempefin Maine fleecejakke, og av søstrene mine fikk jeg en søster-ramme hvor jeg skal putte et bilde av oss tre, og en søt notebook. Jeg fikk også verdens fineste kake (med 18 lys), som mom hadde bestilt til meg.Til "søster-rammen" min:Jeg fant forresten dette bildet på nettet.. soo true!

Jeg har enda ikke fått bildene fra bursdagen jeg hadde med venninne mine her borte forrige fredag, men jeg skal legge de ut så fort jeg får dem.


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits