Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Spring Break

Hei dere <3

Må ærlig inrømme at blogging ikke har vært nummer 1 på prioriteringslisten min de siste ukene, noe dere sikkert har lagt merke til. Tanken om at jeg kun har 10 uker igjen her i Maine har virkelig slått meg, og jeg prøver å tilbringe så mye tid som mulig til å være sosial og finne på ting. De siste to ukene har stort sett bestått av skole og softball. Skole fra kl. 8-2, ta skolebussen hjem og enten skype med venner/ familie, eller få presset inn litt lekser. Deretter er det to timer med softball (kl. 4:30-6:30), dra hjem dusje, spise, øve litt til prøver etc, og deretter rett til sengs. Softball er kjempegøy! Synd vi ikke har det i Norge egentlig.. Vanskelig å forklare reglene her på bloggen, fordi alt er så mye lettere å forstå dersom man ser det med egne øyne. Jeg spiller iallefall either "short stop" (som er posisjonen mellom 2nd. og 3rd. base), mye løping fordi man dekker både 2nd. og 3rd. base, eller så spiller jeg 1st. base, som er en viktig, men vanskelig posisjon å spille. Jeg lærer masse nytt hver dag, og i morgen har vi våre to første kamper. Kampene er kun "scrimmages", som betyr at de ikke teller i serien, men vi spiller mot Bangor og Brewer som er to store skoler i nærheten - så det blir harde kamper.Jeg løp også mine to første "home runs" during practice this week. Exciting!

I dag var siste skoledag før spring break, noe som er kjempedeilig. En uke ferie! Det var også senior skip day i dag, noe som vil si at alle senior'ne skulker skolen, men jeg bestemte meg for å ikke skulke. Det hadde vært én ting dersom alle gjorde noe sosialt sammen, men alle skulle bare sove lenge.. Og iom. at det er så mange konsekvenser for å ikke komme på skolen her i USA (detention, catching up on homework and work in class, not being able to participate in sports and the list goes on..), bestemte jeg meg bare for å gå på skolen. Jeg ville jo spille softball denne helgen! Litt rart.. de eneste senior'ne som var på skolen i dag var folk som er på et lag og har kamper denne helgen.

I kveld har jeg vært hjemme hos Emily, en jente på softballaget, og hatt "team dinner". Pizza, prating rundt their fireplace, og tie dying av t-skjorter. Har aldri gjort det før, men resultatet ble skikkelig bra! Vi surret hvite t-skjorter inn med gummistrikker i forskjellige mønstre, og deretter la t-skjortene i lilla farge. Etter 45 min. tok vi dem opp og skylte dem i vann (med strikkene i). Deretter tok vi ut strikkene, og det hadde dannet seg rosa mønster der hvor strikkene var. Neste team dinner skal vi trykke på bokstaver.Nå som jeg har spring break skal jeg love å oppdatere bloggen!

Nyt helgen :)


 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits