Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Marked

Hei!

Softballtreneren vår har bestemt at alle på JV softball skal merkes, som et sombol på at vi er en del av et fellesskap.

... Okei, ikke akkurat. På treningen i dag fikk jeg en ball rett i fleisen, og stingene på ballen la igjen et par merker på pannen min etter sammentreffet. Jeg hovnet opp, og det gjør vondt hvis jeg tar på pannen, men forhåpentligis er alt ok. Jeg får ikke lov til å trene før jeg får sjekket ut hodet, så det betyr at jeg må sitte på sidelinjen de neste treningene. Jaja kjipt, men it happens.

I dag var jeg på kjøpesenteret med noen venninner og kjøpte prom shoes, og deretter dro vi og så "the Hunger Games" på Bangor Movie Theatre. Jeg har ikke lest bøkene (selv om de er høyt oppe på listen min), men jeg må si at jeg er imponert over filmen! Det har også vært fantastisk ute de siste dagene. I dag har det vært 30 grader og sol, og jeg med min skandinaviske hud har jaggu meg rukket å bli solbrent (som den eneste av utvekslingsstudentene, hehe). 


Ta en titt på denne reklamen. Litt morsomt å være norsk når man ser slike reklamer på tv.

På torsdag reiser jeg med mom til Boston, hvor vi møter vertssøsteren min. Jeg har aldri vært i Boston, så jeg gleder meg kjempemye! Håper jeg får sett Harvard! :)

Spring Break er så deilig!


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits