Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Saturday morning

Produktiv som jeg er (..) har jeg allerede rukket å gjøre en til tross for at klokken bare er 11 am.

Viktor, en av mine beste venner her i USA, spurte meg for noen uker siden om jeg ville være prom daten hans, og det ville jeg jo gjerne. Så i dag morges dro vi til en "bridal store" for å ordne smoking, slips og vest, slik at antrekket hans matcher kjolen min. Hvis dere ikke har fått det med dere, er prom en VELDIG big deal her! Jentene bruker masse penger på kjole, negler, hår, accessorizes, og guttene leier smoking, kjøper billetter og blomster.

Etter at antrekket hans var i boks, dro vi for å bestille corsage og boutonniere. Det er blomster jenta har rundt håndleddet og blomst gutten har foran på smokingen.

Prom et neste fredag! Og som jeg gleder meg!

Da jeg kom hjem bakte jeg chocolate chip cookies som jeg skal ta med til Juliette's i kveld. Vi skal ha girls night, og Emma skal lage pizza til oss - på ekte italiensk vis.

Nå skal jeg straks ut med Emily, Juliette og Emma og spise lunsj. Juliette har helt dilla på sushi, så det har blitt en del turer til "Yoshi" den siste måneden.

Ha en super helg! Noe skjedde siste time på skolen på fredag.. Så hvis jeg har tid i morgen skal dere få høre.

- Kamilla <3


  


Har du kjøpt kjole?? Hold oss oppdatert mer!! Ihvertfall om Prom<3
06.05.2012, 14:00
Runa
Veldig bra blogg! Men du fortalte oss aldri hva som skjedde på skolen på fredag! Jeg har nesten dødd av nysgjerrighet her! :D
19.05.2012, 16:48Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits