Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Prom 2012

Gårsdagen var en av de beste dagene jeg har hatt her i USA. Dagen startet med at Juliette, Emma og jeg dro til frisøren og fikset håret vårt. Negler ble fikset hos den lokale neglesalongen i Hampden på fredag. Etter frisørtimen dro vi hjem til Juliette hvor vi tok på oss kjoler og sminket oss. Deretter møtte vi datene våre langst "the Waterfront" i Bangor hvor vi tok MASSE bilder. Kjenner jeg fikk litt deja-vu til konfirmasjonen min tre år tilbake - hvor smilene er passe stive etter 40 min konstant knipsing.

Litt problemer med å få på plass blomsten..

Emma, Juliette, meg og Nicole

Corsage'ene våre

Our dates: Cristián, Endrid, Viktor og Davide

Og vi møtte noen flere venner langs vannet: Nicole, Emma, Juliette, meg, Katie, Rachel, Jasmine og Mickayla.

Etter bildetaking dro vi til prom, hvor vi tilbrakte 3 timer. Temaet for prom 2012 var Casino Royale, så det var terninger, kort, poker chips og ballonger over alt. Det var profesjonelle fotografer der, så jeg får et bilde med meg og Viktor, og et bilde med hele jentegjengen om et par uker. DJ'en var bra, og det ble masse dansing (både på europeisk og amerikansk vis, hehe). Jordan og Connor ble kåret prom queen and king, noe som var artig iom at Jordan er en god venninne, og Connor er veldig hyggelig fyr. 

Etter prom dro vi til Dysart's som er et "truck stop"/ restaurant i nærheten, for å spise. Restauranten er opp 24/7, og de har kjempegod mat! Omtrent alle dro hit, så hele restauranten var fylt opp med high school'ers i smoking og formelle kjoler. 

Deretter dro vi alle sammen hjem til Juliette og hadde sleepover. Vi hoppet rett fra dresser og kjoler inn i bikini og badeshortser, og slappet av i jacuzzien til Juliette. Film og kos til kl. 4, når vi alle sammen bare sovnet på madrassene foran tven.

Utrolig minnesrik dag <3

  

Therese R
Så utrolig koslig! Du er nydelig, Guro! <3
14.05.2012, 03:23
Christina
Guro, du så helt fantastisk ut i den kjolen, herre! Victor var en heldig fyr :) Savner deg, gleder meg til du snart kommer hjem! :D <3
14.05.2012, 07:33
Sigrid
Nydelig kjole, Guro! Du er så vakker:) Prom høres fantastisk ut!
14.05.2012, 07:42
Helene
Høres fantastisk ut<3 og superfin kjole (og bilder) :)
14.05.2012, 08:27

Så kosliig!!
14.05.2012, 14:44Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits