Profiltekst her!



Arkiv




Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Rødt, hvitt og blått

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE NORDMENN!

Da har jeg opplevd 17. mai i utlandet for første gang. Ikke misforstå meg, det har vært en fin dag, men må ærlig meg si at jeg savner å være norsk i Norge akkurat i dag. Jeg beste meg for at "olabukse på 17. mai, ikke tale om", så det ble en sommerkjole på skolen i dag. Det ble også et lite flagg på brystet, er man patriot, så er man patriot. Veldig fint 17. mai-vær, med skyfri himmel, sol og 18 grader. 

Etter skolen dro jeg og noen venner først til Subway og kjøpte noen sandwicher og deretter til Dunkin' Donuts og kjøpte kaffe, før vi satte oss i gresset utenfor skolen og koste oss i sola. Deretter var det softballtrening, hvor lagbildet + individuellbilde ble tatt, så dere skal få se resultatet så fort jeg får tilsendt bildene.



Etter trening spiste jeg litt is, det hører jo med på 17. mai, før jeg la meg rett ned og for å slappe litt av. Det har virkelig tatt på denne uka å både være med på en sport og holde meg oppdatert på lekser og prøveøving. Pga det dårlige været som har vært de siste to ukene, har mange av kampene våre blitt flyttet til denne uken/ neste uke, noe som vil si at jeg har hatt tre (borte)kamper denne uken. Litt slitsomt å dra tidlig fra skolen, for så å kjøre skolebuss i over én time, ha en to timers softballkamp, kjøre skolebuss tilbake (stoppe på veien hjem for å spise), dra hjem, dusje, og innen man får startet på leksene er klokken allerede 9 pm.

Men jeg har det alltid gøy når jeg spiller softball med jentene, så noen sene kvelder får jeg bare klare!

I morgen har vi nok en bortekamp, denne gangen i Cony (to timer unna). Det kommer til å ta mesteparten av fredagen min. På lørdag blir det  "slappe av dag", mest sannsynlig henge med noen venner. Og på søndag har jeg min siste AFS orientering, hvor vi skal snakke om det å dra fra Maine, komme hjem igjen og om "omvendt kultursjokk". Har mest lyst til å bare nyte helgen med venner og familie, men det er obligatorisk, og det er jo alltid koselig å se igjen studenter jeg ikke ser så ofte.

Håper dere alle har hatt en fin 17. mai!

Nyt helgen! Nå begynner sommervarmen virkelig å komme!









  




Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:



hits