Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

(For)glem-meg-ei1984 - George Orwell (for "English Writers 2." klassen min)

Det har vært en relativt rolig lørdag. Dagen startet med en litt lesing og bildetaking i hagen, iom at været var så fint. Sol og 25 grader.

Deretter dro mom og jeg for å bestille Varsity jakken min (18 årsgave på etterskudd fra verdens beste bestefar <3).

Ute på ettermiddagen dro jeg hjem til Emma, for en skikkelig workout. Vi startet å jogge kl. 2 pm, ante fred og ingen fare. Solen stekte, vi tok oss et par pauser, og vasset litt i en elv vi kom over. Etter 4 miles fant vi ut at vi egentlig hadde jogget oss bort, og bestemte oss for å stoppe en bil for å spørre om veien. Mannen forklarte veien, men så litt rart på oss og spurte "girls, are you sure you don't want a ride?". Vi ville jo jogge, og haiking er strengt forbudt ifølge AFS, så vi jogget videre. Etter 1 time bortover samme landevei fant vi ut at dette kansje ikke var den riktige veien allikevel, men vi fortsatte. Det var stekende sol og vi hadde selvfølgelig ikke med oss verken vann eller mobiltelefon. Vi kom oss endelig på riktig vei, men fant fort ut at vi var nermere mitt hus enn Emma's (og vi bor 7 miles fra hverandre). 

Etter en lang jogge/ gåtur kom vi endelig hjem til Emma's hus, fikk i oss masse (!) vann og rakk akkurat bbq-middagen. Passe slitne og litt svimle, men vi gikk oss i hvertfall en skikkelig treningsøkt. 3 timer og 9 miles. Neste gang tar vi med oss litt vann!

I morgen er det AFS orientering i Orono, hvor vi skal snakke om "omvendt kultursjokk" og hjemreisen.

Jeg har kun 5 uker igjen i Maine...


  

HEY
Hei, jeg vurderer veldig og dra som utvekslingsstudent neste år, så bare lurte jeg på hvor mye du betalte for å være med på hawaii-turen? vil du anbefale å melde seg på den? :)

ps: liker bloggen din, du er flink ;))
04.06.2012, 16:39
Kamilla in USA
HEY: Så bra du vurderer å dra på utveksling neste år! Hawaiituren med beloUSA var en av de beste opplevelsene jeg har hatt dette året, og har du sjansen anbefaler jeg deg på det sterkste å dra.

Selve turen kostet $1145 (6800 kr), men du må betale flybillett i tillegg, noe som kan bli ganske dyrt. Jeg tror det kostet rundt 11 300 kr. alt i alt. (Og lommepenger i tillegg selvfølgelig!)

Gå inn på www.beloUSA.com, og logg inn med brukernavn: AFS2011 og passord: ADVENTURES for mer informasjon.

Lykke til neste år! Bare spør dersom du har flere spørsmål!
-Kamilla
14.06.2012, 20:49
URL: http://kamillainusa.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits