Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

I can't believe this year is almost over.

Som dere sikkert har merket er ikke bloggen en stor prioritet om dagen. De siste ukene har flydd forbi, og jeg prøver bare å nyte de siste studene jeg har igjen med menneskene jeg har blitt så glad i dette året. Den siste uken har vært veldig trist. Vi har hatt finals (eksamner) hver dag, og alt folk har gjort har vært å gå rundt å gi klemmer/ skrive i folks årbøker som vi fikk tidligere denne uka.

Softball er også over, noe som er veldig trist. Vi hadde softballavslutning hjemme hos en jente på laget, hvor vi spiste middag, fikk priser etc. Jeg og min italienske venninne Emma fikk noen ekstra ting fra laget/ treneren, som en softball hvor alle hadde skrevet en hilsen. Jeg kom også med på "the All State Academic Softball Team", som visst er en "ære", fordi du må ha vist gode softball egenskaper og ha gode karakterer.

Jeg var også på Academic Exellence Night for et par uker siden, hvor alle som har holdt et A-average gjennom hele året var innvitert. Typisk Amerikansk; mange taler, diplomer, priser etc. men det var gøy å bli innvitert, og vi var 25 av 192 seniors som ble "recognized as honor students". 

Coach and me

Vi var også på rafting forrige uke! Senior trip! Og det var helt fantastisk!Og litt skummelt.. Min siste langtur (av uttalige..) med de berømte, gule skolebussene.


Senior banquet (middag, signering av årbøker, senior video)

Senior BBQDette året har vært utrolig på så mange måter. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg har litt over to uker igjen..

I dag var min aller siste dag på Hampden Academy, og vi hadde vår første marching practice. I morgen har vi marching practice i 2 timer, før GRADTUATION på søndag.

De siste to ukene skal tilbringes mest mulig med venner og familie. Blir nok et par sleepovers, masse latter, bbq's, mange hadeklemmer, tårer og et goodbye party.

 

Dette er nok et av de siste innleggene på bloggen, så jeg vil si takk til alle som har fulgt livet mitt her i Maine.

Jeg skal skrive et innlegg etter graduation så dere får se noen bilder, lover!

  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits