Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Softball

Hei!
I går startet softball tryouts, og det er kjempegøy! Vanskelig, men det kan jo forventes når man prøver noe for første gang. Det er tryouts 2 timer hver dag denne uken, med pitching og catching og litt forklaringer av hvordan spillet fungerer.


Det er bare tirsdag og jeg har allerede hatt 4 prøver denne uken. Det er siste uke av quarter 3, så mer stress enn vanlig. I morgen har jeg engelskprøve over 7 engelske forfattere fra Romantikken. På torsdag er det matteprøve (andre denne uken), + en notebook check. Og fredag er det fysikk. Love my life.. Neida, det er ikke så ille. Rart å tenke på at det bare er 9 skoleuker igjen! 2 uker, spring break, 7 uker, graduation!

- Kamilla <31 Kommentarer


Min helg

Hei :) Kort oppsumering av uka/ helgen min:

Onsdag: the spring play. Romeo and Juliet. Veldig bra oppsetning, men laaaaangt skuespill, nesten 2 1/2 time!

Bildene er ikke av veldig god kvalitet, men dere får i allefall følelsen av hvordan scenen var satt opp!

På fredag hadde jeg fri fra skolen fordi vi hadde alle AFS'erne internasjonal dag i nabobyen, hvor vi hadde presentasjoner om landene våre til 11-13 åringer.

Fredag til lørdag overnattet jeg med Ingrid og Olivia (Norge og Sverige) i Bucksport, hvor de bor. 

I går hadde vi orientering med AFS, hvor vi deler opplevelser, forteller historier og får "veiledning" av voksne AFS'ere. Etterpå gjorde mom og jeg noen ærender, og deretter bestilte jeg "my prom dress" på nettet. Kjolen får dere ikke se før promhelgen i mai - overraskelse!


I dag skal mom og jeg mest sannsynlig ut og se hvordan sirup lages, så det blir spennende!0 Kommentarer


At the moment

Hei!

Hver gang jeg skriver på bloggen er det fordi det har skjedd noe/ eller fordi jeg har noe jeg vil fortelle. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg gjør akkurat nå, - fordi jeg har et vanlig liv her borte, med vanlige hverdagslige hendelser.

jeg er alene hjemme. Julia er på jobb, og mom og dad er på en konsert. Egentlig veldig deilig å bare sette på musikk kjempehøyt, og synge for full hals. Vinduene er oppe pga varmen, men jeg lever i håp om at ingen av naboene hører min fantastiske stemme.Jeg tok akkurat ut en hjemmelaget pizza av ovnen som lukter herlig. Helt siden skolen sluttet kl. 2 pm. har jeg sittet ute på terrassen og sett på noen tv-serier på Mac'en, og skypet med familien min hjemme i Norge. 2 uker siden sist nå, så det var godt å se dem igjen!

Det har vært 28 gr og sol i hele dag!

Livet er rett og slett ganske så bra :)

1 Kommentarer


Life in Maine

Kamilla 18 år og Juliette 19 årKamilla + Jordan = super-physics-duo. Min første physics partner :)


Hannah! Soccer-venninne og chemistry partner :)

#1 American ExperienceEn av venninnene mine er cheerleader, så måtte jo prøve uniformen hennes! "It's an American experience" = tidenes unnskylding. Men er man amerikaner så er man amerikaner! 

For et par helger siden kåret vi årets Mr. Hampden Academy på skolen. Det var for å samle inn penger til "Project Graduation", som både er selve graduation i juni, senior trip og senior night. Jeg og noen venninner "did the score board", vi holdt altså orden på poengene guttene fikk. Det hele var utrolig morsomt, beauty pageant for gutter. Catwalk, talent, spørsmål - dere kan selv tenke dere!

Logan, Olivia og megDet er bare sååå deilig ute nå! Hele helgen var det 20 gr. ute, ja shorts i mars er ikke så ille. På onsdag og torsdag er det faktisk meldt 28 gr! 1 Kommentarer


3,14

Her i USA skriver vi datoen omvendt fra hvordan den skrives i Norge. Vi skriver måned - dag. I går var det March 14th, altså 3-14. 3.14 er jo pi, så i går hadde vi den nasjonale "pi-day".

Mrs Ballard (mattelæreren min) hadde laget brownie-pies til oss!

Nå sitter jeg i study-hall og jobber med engelsk. "The Romantic Age" - Mary Shelley.

Ha en fin torsdag!
- Kamilla <30 Kommentarer


Beautiful nature

I går dro jeg, mom og Zoey på en søndagstur! Vi gikk rundt på Sand Beach, og deretter "hiket" en 2,5-times tur rundt i Acadia National park. Naturen her i Maine er virkelig fantastisk! Her er et par bilder fra 18 årsdagen min forrige onsdag (de ville ikke laste opp forrige uke). Jeg har lastet opp noen flere bilder i innlegget under hvis dere vil se.

I dag har det vært 16 grader ute (i likhet med i Oslo, som jeg leste på aftenposten.no). Utrolig deilig at våren ENDELIG er her! 1 Kommentarer


Myndig...jeg?

På onsdag fylte jeg 18 år! Litt rart å tenke på at jeg er voksen, i allefall i "lovens øyne". Jeg våknet opp på morgenen 7. mars og følte meg plutselig veldig ansvarlig og veldig fornuftig... Okei, ikke akkurat. Tallet 18 har kanskje ikke gjort meg mer voksen, men jeg vil absolutt si at jeg har blitt mer voksen de siste 7 mnd. I allefall mer selvstendig og jeg ser på mange ting med forskjellige øyne, i forhold til hva jeg gjorde i høst.

Dagen min var veldig fin. På morgenen åpnet jeg en pakke fra familien min der hjemme som kom i posten i forrige uke. Det var utrolig koselig med brev og kort fra familie og venner, spesielt når folk skriver minner og historier. Jeg lo og gråt om hverandre da jeg leste brevene, og håpet på at resten av huset ikke ble vekket.

I lunsjen!

Jentene mine ga meg kort og en søt ramme med bildet i på skolen <3Jeg hadde også en bursdagsskype med familien der hjemme. De sang bursdagssangen for meg, hadde flagg og spiste selvfølgelig bursdagskake (veldig gøy å sitte og se på at familien koser seg med din bursdagskake, som du ikke får smake på en gang.. hehe). Det er alltid kos å skype, men litt vanskelig også. Ikke så lett å forklare (untagen til andre utvekslingsstudenter), men følelsen man sitter igjen med etter å ha "lagt på" skypesamtalen er ikke alltid så god, til tross for at samtalen var kjempekos.


På kvelden dro familien ut og spiste på en restaurant i byen, hvor det selvfølgelig ble litt bursdagspinligheter.. Men har man bursdag så har man bursdag. Jeg måtte kysse en elg - sånn er det å bli 18 år i Maine, hehe..Av mom og dad fikk en kjempefin Maine fleecejakke, og av søstrene mine fikk jeg en søster-ramme hvor jeg skal putte et bilde av oss tre, og en søt notebook. Jeg fikk også verdens fineste kake (med 18 lys), som mom hadde bestilt til meg.Til "søster-rammen" min:Jeg fant forresten dette bildet på nettet.. soo true!

Jeg har enda ikke fått bildene fra bursdagen jeg hadde med venninne mine her borte forrige fredag, men jeg skal legge de ut så fort jeg får dem.0 Kommentarer


Girl scout cookies

Helgen med bursdagsfeiring og basketballkamp var kjempefin! Jeg har ikke fått bildene fra bursdagen enda, men jeg skal legge dem ut så fort jeg får dem.

Vi tapte dessverre "the boys basketball state final", men det var en fin opplevelse uansett! Noen av guttene som spilte var helt enorme - 2 meter, og de kunne bare løfte opp armen og ta på basketkurven, hehe. Jeg kjørte ned til Portland med en venninne, Christian. Road trip!

Mom kom akkurat hjem med en smakebit av USA. En ny American experience: girl scout cookies (som på film, hehe). Og de smaker kjempegodt!

PS: Mira, jeg har skrevet litt om organisasjonen min tidligere (under kategorien "søknadsprosessen"), men jeg kan godt skrive et lite innlegg om AFS senere denne uken.

- Kamilla <30 Kommentarer


Videoblogg 3

video:videoblogg 3
God helg (på forskudd) <32 Kommentarer


hits