Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

God morgen

Ny uke, nye muligheter.
Litt blogging fra frokostbordet.

- Kamilla0 Kommentarer


Keep calm and eat a cupcake

Endelig fredag! Juliette og Emma ble med meg hjem etter skolen, og siden det regnet bestemte vi oss for å bake cupcakes. Ikke helt vellykket utseendemessig, men de smakte veldig godt!

Før softballtreningen i går slappet Viktor, Emma, Cristiàn og jeg av på gresset utenfor skolen, i sola. Emma og Viktor fikk "their leather man jackets" tidligere denne uka, så jeg måtte jo prøve!

I morgen tidlig skal vi gå fra Hampden (byen min) til Bangor (den store byen next to mine), på motorveien. Det er en aksjon som heter "Hike for the homeless", hvor et "hav" av lilla (skolefargen vår) skal sette fokus på, og samle inn penger til de hjemløse i Bangor.

Ha en fin helg! Og jeg håper at tentamnene går bra for alle sammen! Mine finals er ikke før om 4-5 uker.

- Kamilla <30 Kommentarer


Boston, Mass

Jeg har hatt en kjempefin spring break, spesielt turen til Boston med mom og Julia. Jeg har aldri vært i Boston før, så det gøy å se alt hva Boston har å tilby. Fantastisk arkitektur, deilig sommervær og litt shopping skader jo ikke :) Jeg fikk til og med tak i en Boston Red Sox (baseball for dere som ikke visste det, hehe) cap.

The famous "L.L. Bean" boot (en kjent kjedebutikk fra Maine som selger klær, sportsutstyr etc.)

Quincy Market (fylt med boder som selger mat i alle størrelser og fasonger)

Outside of the Paul Revere House (American Revolution) with a canoli in my hand (Italian pastry dessert)

Boston Public GardenChina town

Salem (hvor "the Salem Witch Trials" fant sted)

2 Kommentarer


#American Experience

Som jeg nevnte, ende mandagens trening i en godt plantet softball rett i pannen min. "According to school regulations" må man innom en lege før man får tillatelse av skolen til å trene igjen, så i dag fikk jeg lære om det amerikanske helsesystemet på nært hold..

Legebesøket gikk fint, ble stilt utrolig mange rare spørsmål. På amerikanske sykehus vil de tydeligvis vite hvilken rase man er (?). Uansett, det viktigste: jeg er "cleared for softball"!

And tomorrow... Boston!
- Kamilla0 Kommentarer


Marked

Hei!

Softballtreneren vår har bestemt at alle på JV softball skal merkes, som et sombol på at vi er en del av et fellesskap.

... Okei, ikke akkurat. På treningen i dag fikk jeg en ball rett i fleisen, og stingene på ballen la igjen et par merker på pannen min etter sammentreffet. Jeg hovnet opp, og det gjør vondt hvis jeg tar på pannen, men forhåpentligis er alt ok. Jeg får ikke lov til å trene før jeg får sjekket ut hodet, så det betyr at jeg må sitte på sidelinjen de neste treningene. Jaja kjipt, men it happens.

I dag var jeg på kjøpesenteret med noen venninner og kjøpte prom shoes, og deretter dro vi og så "the Hunger Games" på Bangor Movie Theatre. Jeg har ikke lest bøkene (selv om de er høyt oppe på listen min), men jeg må si at jeg er imponert over filmen! Det har også vært fantastisk ute de siste dagene. I dag har det vært 30 grader og sol, og jeg med min skandinaviske hud har jaggu meg rukket å bli solbrent (som den eneste av utvekslingsstudentene, hehe). 


Ta en titt på denne reklamen. Litt morsomt å være norsk når man ser slike reklamer på tv.

På torsdag reiser jeg med mom til Boston, hvor vi møter vertssøsteren min. Jeg har aldri vært i Boston, så jeg gleder meg kjempemye! Håper jeg får sett Harvard! :)

Spring Break er så deilig!0 Kommentarer


Ball game

I dag har jeg hatt mine to første to sofballkamper. Det gikk ikke helt vår vei, men vi hadde det veldig gøy og jeg lærte masse! Jeg spilte short stop (mellom 2nd og 3rd base) i første kamp og 1st base i andre kamp. Jeg var faktisk nr. 2 til å "batte" (slå ballen med balltreet), av 9 stk. Så det var vel ikke så verst. Her er noen bilder - et lite innblikk i min hverdag:

Etter kampene våre dro vi for å se på guttenes baseballkamp. Utrolig hvor fort spillet deres går i forhold til softball! Baseballen er mye midre enn softballen; liten og hard. Baseballbanen er også mye større enn softballbanen. 

Isbil <3
0 Kommentarer


Spring Break

Hei dere <3

Må ærlig inrømme at blogging ikke har vært nummer 1 på prioriteringslisten min de siste ukene, noe dere sikkert har lagt merke til. Tanken om at jeg kun har 10 uker igjen her i Maine har virkelig slått meg, og jeg prøver å tilbringe så mye tid som mulig til å være sosial og finne på ting. De siste to ukene har stort sett bestått av skole og softball. Skole fra kl. 8-2, ta skolebussen hjem og enten skype med venner/ familie, eller få presset inn litt lekser. Deretter er det to timer med softball (kl. 4:30-6:30), dra hjem dusje, spise, øve litt til prøver etc, og deretter rett til sengs. Softball er kjempegøy! Synd vi ikke har det i Norge egentlig.. Vanskelig å forklare reglene her på bloggen, fordi alt er så mye lettere å forstå dersom man ser det med egne øyne. Jeg spiller iallefall either "short stop" (som er posisjonen mellom 2nd. og 3rd. base), mye løping fordi man dekker både 2nd. og 3rd. base, eller så spiller jeg 1st. base, som er en viktig, men vanskelig posisjon å spille. Jeg lærer masse nytt hver dag, og i morgen har vi våre to første kamper. Kampene er kun "scrimmages", som betyr at de ikke teller i serien, men vi spiller mot Bangor og Brewer som er to store skoler i nærheten - så det blir harde kamper.Jeg løp også mine to første "home runs" during practice this week. Exciting!

I dag var siste skoledag før spring break, noe som er kjempedeilig. En uke ferie! Det var også senior skip day i dag, noe som vil si at alle senior'ne skulker skolen, men jeg bestemte meg for å ikke skulke. Det hadde vært én ting dersom alle gjorde noe sosialt sammen, men alle skulle bare sove lenge.. Og iom. at det er så mange konsekvenser for å ikke komme på skolen her i USA (detention, catching up on homework and work in class, not being able to participate in sports and the list goes on..), bestemte jeg meg bare for å gå på skolen. Jeg ville jo spille softball denne helgen! Litt rart.. de eneste senior'ne som var på skolen i dag var folk som er på et lag og har kamper denne helgen.

I kveld har jeg vært hjemme hos Emily, en jente på softballaget, og hatt "team dinner". Pizza, prating rundt their fireplace, og tie dying av t-skjorter. Har aldri gjort det før, men resultatet ble skikkelig bra! Vi surret hvite t-skjorter inn med gummistrikker i forskjellige mønstre, og deretter la t-skjortene i lilla farge. Etter 45 min. tok vi dem opp og skylte dem i vann (med strikkene i). Deretter tok vi ut strikkene, og det hadde dannet seg rosa mønster der hvor strikkene var. Neste team dinner skal vi trykke på bokstaver.Nå som jeg har spring break skal jeg love å oppdatere bloggen!

Nyt helgen :)


 0 Kommentarer


Videoblogg 4

Litt forsinket videoblogg. Enjoy :)


 1 Kommentarer


Maple Sunday

Hei! Har helt glemt å fortelle dere at jeg var på en gård forrige helg og opplevde Maple Sunday. Vi gikk rundt i skogområdet rundt gården og så hvordan de tapper "sap" fra lønnetrærne, og deretter frakter det i rør til en stor tank. Så koker til "sap"'en til alt vannet har fordampet og de bare sitter igjen med sirup.

Den gammeldagse metoden. Nå går slangene rett inn i treet.Man sitter kun igjen med 1/40 av det man startet med. Så 40 liter "sap" gir kun 1 liter sirup. Resten fordamper!Artig opplevelse! 

Jeg prøver å laste opp en videoblogg til dere, men blogg.no er ikke helt samarbeidsvillig, så nå prøver jeg youtube isteden.

God Påske (til dere)! Jeg derimot har skole i morgen..

1 Kommentarer


hits