Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

(For)glem-meg-ei1984 - George Orwell (for "English Writers 2." klassen min)

Det har vært en relativt rolig lørdag. Dagen startet med en litt lesing og bildetaking i hagen, iom at været var så fint. Sol og 25 grader.

Deretter dro mom og jeg for å bestille Varsity jakken min (18 årsgave på etterskudd fra verdens beste bestefar <3).

Ute på ettermiddagen dro jeg hjem til Emma, for en skikkelig workout. Vi startet å jogge kl. 2 pm, ante fred og ingen fare. Solen stekte, vi tok oss et par pauser, og vasset litt i en elv vi kom over. Etter 4 miles fant vi ut at vi egentlig hadde jogget oss bort, og bestemte oss for å stoppe en bil for å spørre om veien. Mannen forklarte veien, men så litt rart på oss og spurte "girls, are you sure you don't want a ride?". Vi ville jo jogge, og haiking er strengt forbudt ifølge AFS, så vi jogget videre. Etter 1 time bortover samme landevei fant vi ut at dette kansje ikke var den riktige veien allikevel, men vi fortsatte. Det var stekende sol og vi hadde selvfølgelig ikke med oss verken vann eller mobiltelefon. Vi kom oss endelig på riktig vei, men fant fort ut at vi var nermere mitt hus enn Emma's (og vi bor 7 miles fra hverandre). 

Etter en lang jogge/ gåtur kom vi endelig hjem til Emma's hus, fikk i oss masse (!) vann og rakk akkurat bbq-middagen. Passe slitne og litt svimle, men vi gikk oss i hvertfall en skikkelig treningsøkt. 3 timer og 9 miles. Neste gang tar vi med oss litt vann!

I morgen er det AFS orientering i Orono, hvor vi skal snakke om "omvendt kultursjokk" og hjemreisen.

Jeg har kun 5 uker igjen i Maine...2 Kommentarer


Rødt, hvitt og blått

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE NORDMENN!

Da har jeg opplevd 17. mai i utlandet for første gang. Ikke misforstå meg, det har vært en fin dag, men må ærlig meg si at jeg savner å være norsk i Norge akkurat i dag. Jeg beste meg for at "olabukse på 17. mai, ikke tale om", så det ble en sommerkjole på skolen i dag. Det ble også et lite flagg på brystet, er man patriot, så er man patriot. Veldig fint 17. mai-vær, med skyfri himmel, sol og 18 grader. 

Etter skolen dro jeg og noen venner først til Subway og kjøpte noen sandwicher og deretter til Dunkin' Donuts og kjøpte kaffe, før vi satte oss i gresset utenfor skolen og koste oss i sola. Deretter var det softballtrening, hvor lagbildet + individuellbilde ble tatt, så dere skal få se resultatet så fort jeg får tilsendt bildene.Etter trening spiste jeg litt is, det hører jo med på 17. mai, før jeg la meg rett ned og for å slappe litt av. Det har virkelig tatt på denne uka å både være med på en sport og holde meg oppdatert på lekser og prøveøving. Pga det dårlige været som har vært de siste to ukene, har mange av kampene våre blitt flyttet til denne uken/ neste uke, noe som vil si at jeg har hatt tre (borte)kamper denne uken. Litt slitsomt å dra tidlig fra skolen, for så å kjøre skolebuss i over én time, ha en to timers softballkamp, kjøre skolebuss tilbake (stoppe på veien hjem for å spise), dra hjem, dusje, og innen man får startet på leksene er klokken allerede 9 pm.

Men jeg har det alltid gøy når jeg spiller softball med jentene, så noen sene kvelder får jeg bare klare!

I morgen har vi nok en bortekamp, denne gangen i Cony (to timer unna). Det kommer til å ta mesteparten av fredagen min. På lørdag blir det  "slappe av dag", mest sannsynlig henge med noen venner. Og på søndag har jeg min siste AFS orientering, hvor vi skal snakke om det å dra fra Maine, komme hjem igjen og om "omvendt kultursjokk". Har mest lyst til å bare nyte helgen med venner og familie, men det er obligatorisk, og det er jo alltid koselig å se igjen studenter jeg ikke ser så ofte.

Håper dere alle har hatt en fin 17. mai!

Nyt helgen! Nå begynner sommervarmen virkelig å komme!


0 Kommentarer


Prom 2012

Gårsdagen var en av de beste dagene jeg har hatt her i USA. Dagen startet med at Juliette, Emma og jeg dro til frisøren og fikset håret vårt. Negler ble fikset hos den lokale neglesalongen i Hampden på fredag. Etter frisørtimen dro vi hjem til Juliette hvor vi tok på oss kjoler og sminket oss. Deretter møtte vi datene våre langst "the Waterfront" i Bangor hvor vi tok MASSE bilder. Kjenner jeg fikk litt deja-vu til konfirmasjonen min tre år tilbake - hvor smilene er passe stive etter 40 min konstant knipsing.

Litt problemer med å få på plass blomsten..

Emma, Juliette, meg og Nicole

Corsage'ene våre

Our dates: Cristián, Endrid, Viktor og Davide

Og vi møtte noen flere venner langs vannet: Nicole, Emma, Juliette, meg, Katie, Rachel, Jasmine og Mickayla.

Etter bildetaking dro vi til prom, hvor vi tilbrakte 3 timer. Temaet for prom 2012 var Casino Royale, så det var terninger, kort, poker chips og ballonger over alt. Det var profesjonelle fotografer der, så jeg får et bilde med meg og Viktor, og et bilde med hele jentegjengen om et par uker. DJ'en var bra, og det ble masse dansing (både på europeisk og amerikansk vis, hehe). Jordan og Connor ble kåret prom queen and king, noe som var artig iom at Jordan er en god venninne, og Connor er veldig hyggelig fyr. 

Etter prom dro vi til Dysart's som er et "truck stop"/ restaurant i nærheten, for å spise. Restauranten er opp 24/7, og de har kjempegod mat! Omtrent alle dro hit, så hele restauranten var fylt opp med high school'ers i smoking og formelle kjoler. 

Deretter dro vi alle sammen hjem til Juliette og hadde sleepover. Vi hoppet rett fra dresser og kjoler inn i bikini og badeshortser, og slappet av i jacuzzien til Juliette. Film og kos til kl. 4, når vi alle sammen bare sovnet på madrassene foran tven.

Utrolig minnesrik dag <3


5 Kommentarer


Atchoo!

Hei!

Dette er andre dagen jeg er hjemme fra skolen, etter at jeg ble syk på søndag. Hoste, feber, hodepine, tett nese, null smak. Ja, all the good stuff.

Så da ligger jeg her da..

Kyllingsuppe hjelper vel litt, men når man ikke har matlyst er det ikke veldig fristende å spise.

Lov til å syne litt synd på seg selv når man er syk, hehe. Håper bare feberen gir seg snart!

- Kamilla1 Kommentarer


Saturday morning

Produktiv som jeg er (..) har jeg allerede rukket å gjøre en til tross for at klokken bare er 11 am.

Viktor, en av mine beste venner her i USA, spurte meg for noen uker siden om jeg ville være prom daten hans, og det ville jeg jo gjerne. Så i dag morges dro vi til en "bridal store" for å ordne smoking, slips og vest, slik at antrekket hans matcher kjolen min. Hvis dere ikke har fått det med dere, er prom en VELDIG big deal her! Jentene bruker masse penger på kjole, negler, hår, accessorizes, og guttene leier smoking, kjøper billetter og blomster.

Etter at antrekket hans var i boks, dro vi for å bestille corsage og boutonniere. Det er blomster jenta har rundt håndleddet og blomst gutten har foran på smokingen.

Prom et neste fredag! Og som jeg gleder meg!

Da jeg kom hjem bakte jeg chocolate chip cookies som jeg skal ta med til Juliette's i kveld. Vi skal ha girls night, og Emma skal lage pizza til oss - på ekte italiensk vis.

Nå skal jeg straks ut med Emily, Juliette og Emma og spise lunsj. Juliette har helt dilla på sushi, så det har blitt en del turer til "Yoshi" den siste måneden.

Ha en super helg! Noe skjedde siste time på skolen på fredag.. Så hvis jeg har tid i morgen skal dere få høre.

- Kamilla <32 Kommentarer


hits