Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

44 dager

Nå er jeg hjemme etter en kjempefin korpsturné til Mandal. Her har vi vært med på: konkurranser, spilling, volleyballturnering, utekvelder, St. Hans- feriring og mye annet kos. Litt trist å tenke på at jeg ikke skal spille på ett år, men jeg har jo fremdeles et helt år igjen med Smågardistene når jeg kommer tilbake. Hvis jeg ikke har nevt det tidligere vant vi faktisk NM i Larvik i formasjonsmarsj for én uke siden, og kom på andreplass i marsj. I går vant vi også marsjkonkurransen i Mandal, noe som var gøy iom. at det var siste konkurransen min på en god stund!
Avreise nærmer seg stadig, og jeg kjenner at spenningen bygger seg opp. Jeg husker høsten 2010 da jeg satt på rommet mitt og leste utvekslingsblogger til langt på natt, og nå er det faktisk JEG som reiser.
Da jeg kom hjem etter Mandalsturen i går lå det en hyggelig "overraskelse" og ventet på meg på pulten min:Jeg har et speilreflekskamera (Canon 450D med EFS 18-55mm. objektiv) jeg er veldig fornøyd med fra før av, den eneste ulempen er at den ikke tar film. Jeg har derfor solgt mitt gamle kamera (innen familien), og gått til inkjøp av så og si akkurat det samme kameraet, bare med mulighet til å filme. Denne gangen Canon 550D med EFS 18-135mm. objektiv. Jeg tenker at det er greit å ha muligheten til å filme i USA, ved spesielle anledninger etc.


Bilder: privat

Nå fortsetter min ferie med hyttetur med min kjære kusine Ida, og deretter avlappende dager på min egen hytte på Nøtterøy :) Perfekt start på sommerferien!

Xoxo Kamilla <39 Kommentarer


Verdens beste venner!

På lørdag kveld var jeg på vei til Ane som arrangerte en "good-bye-Guro-fest". Da jeg kom (som vanlig i min egen lille boble) var alt helt stille... Døren sto oppe, og jeg gikk inn. "Haloo.... halooo?" ropte jeg, men ikke noe svar. Jeg tenkte kanskje at festen var flyttet til Ninni og Charlotte (det hadde vært snakk om det), men da jeg så inn i stuen til Ane skrek alle sammen "OVERASKELSE!!" 


Festen var utrooolig koselig, og fikk meg virkelig til å tenke (ikke at jeg ikke er klar over det) at jeg har VERDENS beste venner! Vi koste oss og festet hele kvelden, og nå er alt enda mer virkelig. Jeg måtte si hade til et par av jentene som jeg ikke ser i sommerferien, noe som var kjempetrist. Men jeg tenker "det et ETT år, jeg skal ikke dø.." :P

God mat, taler, klemmer (+ tårer..) og supre jenter - jeg kunne ikke bedt om en bedre kveld♥
Og et standard Guro-Vilde bilde må jo også med..♥ 
 

Bilder: Ane


Jeg kommer til å savne dere mer enn dere aner... Kjempeglad i dere jenter <3

Xoxo Kamilla <39 Kommentarer


I'm starting to feel the butterfliesBilder: We heart it 


Xoxo Kamilla <32 Kommentarer


FINALLY!

Nå er jeg endelig ferdig med eksamen! En helg med lesing i sola var såå verdt det, jeg fikk nemlig 6 (!!) :D
 
Det er så deilig, fordi nå kan jeg nyte de siste dagene før sommerferien med vennene mine! Uten lekser, prøver, eksamen (noen kommer opp på torsdag).
 
Jeg er så klar for sommerferie nå. Det har egentlig ikke gått helt opp for meg ennå.. Jeg har faktisk ca. 3 månder sommerferie! Det er forresten bare 57 dager igjen til jeg reiser til Maine! :D


 Weheartit

Sol, bading, båtturer, venninner, familie, IS!♥, festival og USA...
Let summer 2011 begin! :D
 
Xoxo Kamilla <3


6 Kommentarer


Hell i uhell

Uheldig som jeg er kom jeg (sammen med fire andre elever) opp i muntlig eksamen. Vi kom opp i engelsk, noe jeg er VELDIG glad for!

Det gjorde egentlig ikke noe at jeg kom opp i muntlig, det var heller det at jeg og noen venninner skulle på hyttetur denne helgen. Og fornuftig som jeg er måtte jeg prioritere, og eksamen kom først.. :(

Så min langhelg (fem dager å forberede seg på!) har stort sett, sett ut slik... skrive, skrive, øve, øve, øve..

 

(Bilde: privat)

Jeg prøver å se på de positive sidene: jeg har sittet ute i sola i HELE dag, men holdt på å blåse bort i stad, så jeg satt meg inn. + Får jo litt øving til USA da ;)

Håper jeg overlever... Wish me luck på tirsdag!

Xoxo Kamilla <31 Kommentarer


The North Face

Hei :)

Liten oppdatering på bagasjefronten..

Jeg har funnet ut at jeg reiser med Iceland Air (noe jeg regnet med) over til New York, noe som vil si at jeg får ha med meg litt mer bagasje enn AFS fortalte oss i utgangspunktet.

Innsjekket bagasje

 • To kolli som ikke må overstige 23 kg. (hver) og ha et volum (h + b + l) på 158 cm.

(Jeg kommer kun til å ta med meg én koffert, så får jeg heller plass til litt mer på vei hjem igjen).

Håndbagasje

 • Èn stk. håndbagasje med en vekt på 6 kg. og samlet volum (h + b + l) på 115 cm.
 • I tillegg kan man ha med seg én jakke, håndveske, kamera og lesestoff.

For noen månder siden fikk jeg et "gavekort" til bursdagen min, på en håndbagasje-koffert. Jeg tenkte det var litt tidlig å kjøpe dette allerede i mars, men iom. at det faktisk er juni (!!!) nå, var jeg og moren min på Sandvika Storsenter denne uken for å se på koffert.

Jeg hadde egentlig tekt å kjøpe en trillekoffert, men fant raskt ut at til tross for at det er praktisk med hjul, rommer de lite sammelignet med en bag. Jeg endte derfor opp med denne baggen (i SMALL), og er veldig fornøyd med valget:


Den er 51 cm lang, 31 cm bred og 31 cm høy, noe som tilsammen (med mine proffe matte-skills) blir 113 cm, altså mindre enn kravet. Den rommer 42 (!) liter, veier 1,25 kg., har ryggstropper og er vanntett :)

Denne baggen får jeg sikkert bruk for i USA også, i tilfelle jeg skal på en tur, overnatte et sted etc. Og så er den jo i skolefargen til Hampden Academy - lilla ;)

Har dere ordnet håndbagasje enda?

 

Xoxo Kamilla <34 Kommentarer


FYI: You may not step out of a plane in flight..

In Maine:
 • Advertisements may not be placed in cemeteries.
 • After January 14th you will be charged a fine for having your Christmas decorations still up.
 • Deer may not be fed.
 • Dog leashes may not be over eight feet in length.
 • If any part of the sign ordinances of the city are more stringent than federal laws, even though they may be in conflict with them, they will prevail.
 • It is illegal to blow one's nose in public.
 • it is illegal to expectorate from any second-story window.
 • It is illegal to gamble at the airport.
 • it is illegal to park in front of Dunkin Donuts.
 • It is illegal to sell a car on Sunday unless it comes equipped with plumbing.
 • It is illegal to walk down the street playing a violin.
 • It is illegal to catch lobsters with your bare hands.
 • It is illegal to clean salmon along Maine's upper Kennebec River.
 • It is unlawful to tickle a woman's chin with a feather duster.
 • Mercury thermometers may not be sold in the city.
 • No person may roller skate on a sidewalk.
 • Shoelaces must be ties while walking down the street.
 • Shotguns are required to be taken to church in the event of a Native American attack.
 • You may not step out of a plane in flight.In Norway:

 • By law males must go off in expeditions of rape and plunder to nearby countries at least every 5 years. (Not true)
 • If you challenge a man to a fist fight to the death, he must accept or pay a penalty of 4 deer. (Not true)
 • If your vehicle stalls and you leave it on the side of the road, you must mark the vehicle with a red, reflecting triangle. (Is this so hard to believe? For safety reasons)
 • Licenses must be bought in order to own television sets, and even VCRs. (Not entirely true.. but you must buy a "license"/ pay to watch a certain channel named NRK). 
 • On long winter days, when the sun does not rise, woman must make themselves available to satisfy their husbands sexual pleasures. (Ehmm... Not true!)Almost none of these "laws" in Norway are true. I wonder if all of the Maine rules are true..? They can't be :P

By the way, I wasn't planning of jumping out of a plane in flight... haha.. :P

Source

Xoxo Kamilla <37 Kommentarer


6 inches and 69 days away


Tidsforskjell Norge - Maine: 6 timer

Xoxo Kamilla <34 Kommentarer


hits