Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Class 2012 - We Did It!

Graduation var helt spesielt! Det var noe jeg hadde sett frem til i lang tid, og jeg kunne nesten ikke tro at dagen endelig var her. Seremonien varte i rundt 2 timer, og med 2000 mennesker ble det passe varmt inne i hallen. Etter marching in, scholarhips, taler, diplomautdeling, marching out, tok vi masse bilder.

Ballonger som mom hadde hengt på postkassen morgen før graduation!

Rett før seremonien, passe spente..

Emily, Sarah, Lexie, meg og Juliette

Emily, Juliette, Lexie, Sean, Hilary, Sarah og meg

Marching..

Class of 2012: 192 students

Utenfor skolen etter seremonien..

Mom, meg og dad <3

Erica (søster), Elodie (utveklsingsstudenten familien hadde for 4 år siden fra Belgia, som er på besøk denne uken), og meg

Meg, Caitlin, Helene, Kaity, Juliette, Logan og Helena i bakgrunnenSarah, meg og CaitlinGraduating Exchange Students 2012 (Meg, Cristián - Chilé, Juliette - Belgia)

Christian, meg og Juliette

Project Graduation er en fest foreldrene til the graduating class arrangerer for elevene natten etter graduation. Festen varte fra kl. 8 pm - 5 am, altså hele natten, og det var dødsgøy! Festen arrangeres for å holde "barna" unna festing, drikking og bilkjøring natten etter graduation. I gjennomsnitt dør det 8 graduating students i Maine hvert år etter graduation.

Laser tag, hoppeslott i forkjellige varianter, poker, dansing, hot tub, swimming pool, masse mat (selvfølgelig..), basketball ++   

Caitlin, Sarah, meg og Jordan

Og sist men ikke minst.. En hypnotisør kom kl. 2 am og hypnotiserte noen av elevene. DET ER DET SYKESTE JEG NOEN GANG HAR OPPLEVD! Jeg tror vanligvis ikke på sånne ting, men 2 av mine beste venninner ble hypnotisert, og de husket ingenting da de "våknet". Det var heelt sykt! De gjorde masse rare ting, jeg kan ikke engang forklare det. En av de gangene man må ha vært der for å forstå. Men én ting er i hvertfall sikkert.. Nå tror jeg på hypnose!

En utrolig minneverdig dag/ natt! Jeg sov til 4 pm. dagen etter, haha.6 Kommentarer


Hampden Spirit

I dag hadde vi marching practice i 4 timer, og tok klassebildet av "The Class of 2012". Etterpå dro jeg og Sarah og spiste på Bagel Central, gikk litt rundt og shoppet i butikkene i Downtown Bangor. Deretter dro vi å fikset neglene våre til graduation. Purple, Bronco Spirit!

Vi dro også for å hente Varisty jakken min!

På baksiden av "our class t-shirt"..Liten forsmak på søndagen..

Nå skal jeg i et graduation party!0 Kommentarer


I can't believe this year is almost over.

Som dere sikkert har merket er ikke bloggen en stor prioritet om dagen. De siste ukene har flydd forbi, og jeg prøver bare å nyte de siste studene jeg har igjen med menneskene jeg har blitt så glad i dette året. Den siste uken har vært veldig trist. Vi har hatt finals (eksamner) hver dag, og alt folk har gjort har vært å gå rundt å gi klemmer/ skrive i folks årbøker som vi fikk tidligere denne uka.

Softball er også over, noe som er veldig trist. Vi hadde softballavslutning hjemme hos en jente på laget, hvor vi spiste middag, fikk priser etc. Jeg og min italienske venninne Emma fikk noen ekstra ting fra laget/ treneren, som en softball hvor alle hadde skrevet en hilsen. Jeg kom også med på "the All State Academic Softball Team", som visst er en "ære", fordi du må ha vist gode softball egenskaper og ha gode karakterer.

Jeg var også på Academic Exellence Night for et par uker siden, hvor alle som har holdt et A-average gjennom hele året var innvitert. Typisk Amerikansk; mange taler, diplomer, priser etc. men det var gøy å bli innvitert, og vi var 25 av 192 seniors som ble "recognized as honor students". 

Coach and me

Vi var også på rafting forrige uke! Senior trip! Og det var helt fantastisk!Og litt skummelt.. Min siste langtur (av uttalige..) med de berømte, gule skolebussene.


Senior banquet (middag, signering av årbøker, senior video)

Senior BBQDette året har vært utrolig på så mange måter. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg har litt over to uker igjen..

I dag var min aller siste dag på Hampden Academy, og vi hadde vår første marching practice. I morgen har vi marching practice i 2 timer, før GRADTUATION på søndag.

De siste to ukene skal tilbringes mest mulig med venner og familie. Blir nok et par sleepovers, masse latter, bbq's, mange hadeklemmer, tårer og et goodbye party.

 

Dette er nok et av de siste innleggene på bloggen, så jeg vil si takk til alle som har fulgt livet mitt her i Maine.

Jeg skal skrive et innlegg etter graduation så dere får se noen bilder, lover!


0 Kommentarer


hits