Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

Goodbye Hampden

Hei alle sammen!

De to siste ukene har vært fylt med masse følelser. Jeg har sagt hade til alle mine amerikanske venner, noe som var veldig vanskelig.. De fleste av venninnene mine kom på goodbye festen hos Juliette, og resten fikk jeg sagt hade til for seg.

 

Jeg sa også hade til alle utvekslingsstudentene (alle 30 som har vært i Maine), og det ble en tårevåt affere.. Jeg kan ikke en gang beskrive hvor vanskelig det var å si hade til Emma, Viktor og Juliette, som har vært som en familie for meg dette året. ♥ Vennskapene vi har knyttet er ikke noe jeg aldri ville vært foruten, no matter hvor vanskelig dette året til tider har vært. Jeg kan ikke tro at vi kun har kjent hverandre i litt over 10 mnd. 

Et par dager senere sa jeg hade til familien min, og folk som ikke har vært utvekslingsstudenter vil nok aldri forstå hvor knyttet man faktisk blir til en familie man bor sammen med i et helt år. Selv om det aldri vil bli det samme, vet jeg at vi vil sees igjen. ♥ Nå har jeg har to familier: én norsk og én amerikansk.

Alt i alt, mange vanskelige "goodbye's". Ikke bare med alle menneskene som har hatt en del i livet mitt dette året, men også skolen, byen, Zoey (hunden min), osv.

 

Meeeen.. det har også vært en veldig fin uke på mange måter! Jeg fikk ENDELIG se igjen min kjære familie, etter 10,5 mnd. Rart å snakke norsk på "heltid" igjen, men nå som vi er sammen - føles det ut som jeg aldri dro fra dem. ♥Nå er jeg i NY med familien min, etter en uke i New England (Maine, Vermont, New Hampshire og Massachusetts). Naturen rundt om i New England er fantastisk, men jeg må virkelig si (by-jente som jeg er) at det var godt å bo i Boston et par dager. Er det rart å bli glad når man ser en taxi? Haha. I morgen (4th of July - USAs nasjonaldag) skal vi til Niagara falls, noe jeg gleder meg MASSE til. Kanskje vi tar en liten tur over til Canada også, vi får se hva visumet mitt tillater først, så jeg ikke står på grensen og ikke kommer inn i USA igjen..

Jeg er i Oslo om 10 (!) dager! Jeg kan ikke tro det..

 

Goodbye Hampden, takk for et uforglemmelig år!

3 Kommentarer


hits