Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

"Snø i oktober.. Er det mulig?"

Dette var synet som møtte meg i dag morges:

Jeg tenkte bare: "snø i oktober.. Er det mulig?" Det har vært "katastrofe-tilstander" i mange av statene i nord-øst-USA i dag, og familien min sier at det ikke er vanlig med snø så tidlig på året. For to uker siden var det jo nærmere 30 grader..? 

Se hva aftenposten skriver. 

Det er meldt snø de nærmeste dagene, men iom. at temperaturen ikke er lav nok, vil ikke snøen bli liggende. Så til den smelter får jeg bare kose meg med våt slush, mens min kjære familie hjemme soler seg ved palmer og basseng på Beach-klubben på Madeira (øy utenfor Marokko)..!

I dag har jeg:

Kost meg med kaffe, Zoey og en varmt ovn <3

(Melissa og Julia)

Carved gresskar! Jeg ble faktisk ganske fornøyd med de to jeg lagde:

Ikke verst for en nybegynner (?) :)

Mom og jeg har også laget Halloween-cupcakes i dag. Med de nye frosting-tuppene jeg kjøpte på Walmart for en stund siden, sammen med ordentlig Halloween-sprinkles og Halloween-former, må jeg si de ser ganske proffe ut!

Dette har vært en super helg! Var med jentene på fredag, bryllup i går, og Halloween-forberedelser i dag. Jeg skal skrive om fredagen, men det får bli i morgen. Amy spurte om jeg ville gå trick-or-treat med henne på Halloween, noe jeg ikke har gjort siden 3./4. klasse, så det kan bli interessant :P Hva vi skal være får dere vente med å se, men jeg dere kan få et lite hint: superduo - rød og grønn, med stoore mager.

Håper dere liker det nye høst-designet på bloggen min, selv om det ser ut som jeg må gå over til en vinterlig header om ikke så altfor lenge.3 Kommentarer


Happily ever after

I dag har jeg og resten av familien vært i bryllup. Selve seremonien og "the reception"/ festen tok sted like utenfor Augusta, hovedstaden i Maine, i et koselig, innleid lokale. Det var niesen til mom, Mae, som giftet seg med Mitch.

Det var et typisk bryllup slik man ser på film, med "I do", nydelig brudekjole, father-daughter dance, taler, kakeskjæring og bildetagning. Litt artig at presten i bryllupet var onkelen til bruden. Han hadde fått tak i "prestebevis" på nettet.

Alle gjestene fikk hver sin lille kurv med navnet vårt på, som indikerte hvor vi skulle sitte, og de var fylt med hvite og blå M&M (Mae & Mitch). Hehe, søt detalj :)Antrekket mitt: blå kjole fra Forever 21 (som jeg kjøpte da søndagen jeg var i Portland), en hvit cardigan fra Hollister, svarte, høyhelte sko og litt diverse smykker.

1 Kommentarer


Here you go Chelsea :)

Her er et lite klipp fra siste bortekamp, to uker siden. Hope you like it!
video:fotball
Litt av et fall :P


1 Kommentarer


(God) morgen

Good morning sunshine.. Ikke så god morgen her. Da jeg våknet opp i dag føltes det som om noen presset noe hardt ned på øyelokkene mine, og da jeg så meg selv i speilet var det ikke noe vakkert syn som møtte meg gitt. Begge øynene mine er kjempehovne, så jeg må konsentrere meg for å holde de oppe. Samtidig vil de liksom heller ikke lukke seg.

Jeg bestemte meg derfor for å bli hjemme fra skolen i dag, for å slappe av og forhåpentligvis bli kvitt de hovne øynene.

Vi tapte uheldigvis kampen i går BIG TIME (6-1), noe som betyr at fotballsesongen er helt over. Brunswick er en gigantisk skole, så jeg skjønner godt at de har et veldig godt lag. Jeg og et par andre jenter fikk desverre ikke noe spilletid, men jeg regnet egentlig med dette siden vi kun har hatt én trening med Varsity. Så det ble mye "cheering" fra benken! Til tross for tapet var den to timer lange bussturen hyggelig, og på veien hjem stoppet vi i Augusta (Mains hovedstad) for å spise på en "restaurant" som heter Panera Bread, (Deli De Luca blandet med Kaffebrenneriet), bare en smule større :P

Dere skal få slippe å se elefantøynene mine i dag, så her er noen bilder fra helgens overnatting hos Stephanie/ fotballturneringen:Bilder: Hannah

Ha en fin dag :)


 2 Kommentarer


Champions

Nå har jeg nettopp dusjet, og kommet meg inn i komfortable klær etter en lang dag med fotballturnering. Og gjett hvem som vant? - Hampden Academy JV Girls! :D

Vi fikk t-skjorter og en stor pokal!Nå skal jeg gjøre litt lekser og slappe av, før jeg skal over til Stephanie's place hvor vi skal ha soccer sleepover :D

Etter finalen, som vi vant 2-0, spurte Coach B. meg, Ellie og Idy om vi ville trene og spille med Varsity for resten av sesongen! Hun kunne ikke garantere spilletid, men vi takket selvfølgelig ja. Det betyr at fotballsesongen ikke er over enda for meg, og på mandag får vi Varisty-draktene våre :)

Den vanlige sesongen for både JV og Varsity er over, men iom. at vårt Varsity lag fikk en såpass høy plassering på tabellen, er vi med i noe som heter "Play-off's". Dette er en slags turnering som går over lang tid, hvor de beste lagene i staten spiller mot hverandre. Hvor lenge det er igjen av fotballsesongen kommer helt ann på om vi vinner eller taper første play-off-game mot Brunswick High School.Har forresten helt glemt å fortelle dere om den såkalte "mouth guarden" vi må bruke mens vi spiller fotball her i USA. Den er ment for å beskytte tennene/ skjeven når man header ballen/ kommer i et sammenstøt med en annen spiller. I starten var den helt forferdelig å ha i munnen, men etter å ha brukt den hver dag i 11 uker har jeg blitt veldig vant til det. Det hjalp også at jentene fortalte meg at det var meningen å putte den i varmt vann og deretter i munnen, for å forme den etter tennene mine. - Noe jeg selvfølgelig ikke hadde gjort.. Dette var den tredje uken med fotball - blondt øyebikk.. :P2 Kommentarer


FREDAG!Nettopp kommet hjem fra siste team dinner med fotballaget. Kjempe kos <3 I morgen er det turnering!

Nå skal jeg på Hampden's site hjemme-footballkamp før play-off's starter, mot Brewer (Witches). 

Rask oppdatering - God helg!


4 Kommentarer


Last little bit of my soccer career

(skrevet i går)

Nå har jeg endelig fått spist litt middag etter en lang dag. Skoledagen gikk greit, kun én prøve i dag i U.S. History, og den gikk faktisk veldig bra. Da klokken ringte gikk vi til locker-room'et, skiftet til fotballtøy og skyndte oss ned til kunstgresset. 

Vi spilte faktisk ganske bra, til tross for det veldig dårlig resultatet 0-4. Vi har tapt 3 kamper denne sesongen 2 av 3 mot Bangor High School, som har det beste JV-laget i serien vår. De ligger på første plass og vi på andre, hvis jeg ikke tar helt feil.

Til tross for tapet var det gøy å spille, og jeg nøt den siste ordentlige kampen på Hampden Academy's JV soccer team. 

Iom. at dette var den siste kampen denne sesongen var det "senior night". For senior'ene på Hampden Academy, meg inkludert, var dette siste fotballkamp på high school, så det holdes alltid en liten seremoni for avgangselevene og deres foreldre mellom JV-kampen og Varsity-kampen.

Vi ble ropt opp på høytalerne én etter én, løp til HA-merket på midtbanen og ga foreldrene våre en rose. Deretter ble det tatt noen raske bilder, før vi alle løp av banen - fordi Varsity kampen skulle begynne.
Rachel tok noen bilder (langt unna) for meg, men de ordentlige bildene som ble tatt ute på banen får vi nok litt senere. 

 Nå har jeg kun tre treninger igjen (onsdag-fredag), og deretter JV-turneringen på lørdag, og med det er min korte fotballkarriere over. 

Ps. har fått høre (og merker det selv også) at norsken min begynner å bli dårligere (både på bloggen og når jeg skyper med dere), så fra nå av lover jeg herved å skjerpe meg. Skal gjøre mitt beste i hvertfall.

5 Kommentarer


Lørdag

God helg folkens!

Dette er første helgen siden jeg kom hit hvor jeg ikke har noe spesielt planlagt, noe som egentlig er litt deilig. I dag morges dro jeg og mom til Bangor for å jobbe frillig på et ski-sale. De hadde masse skiutstyr der, helt nye ting - kjempebillig!Vi jobbet i kassen i et par timer, og fikk kjøpt meg et helt nytt par langrennski, langrennstøvler og staver. Så nå er jeg helt klar for vinteren 2011 (selv om jeg skulle ønske sommeren kunne vare litt lenger).

Jeg trengte også noe å ha på hendene mine når jeg står på ski, langrenn og slalom, og da passet jo disse perfekt til meg: Litt komisk egentlig, at jeg kjøper skiutstyr med norske merker her i USA: Swix/ Madshus etc. Og norske merker som er billigere her i USA enn i Norge, urettferdig altså..

 Jeg orket ikke å begynne på leksene for neste uke, så jeg tenkte "hvorfor ikke se noen filmer jeg ikke har hatt tid til å se?". Så jeg har hatt et filmmaraton i går kveld og i dag:

- Friends with Benefits

 

- Beastly

 

- Me and Orson Welles

 

- A Little Bit of Heaven

 

 Nå skal jeg slaffe videre - akuratt sånn helger bør være!

Kos dere!

0 Kommentarer


Soccer pictures

Nå er kl. 11 pm. her i USA, og jeg sitter og sliter med noe som heter "complex numbers" i Honors PreCalculus (matte). Har ikke hatt noe om dette før, noe de andre i klassen min har hatt masse om fra før av, så jeg håper virkelig at Mrs. Ballard har forståelse for at jeg ikke har fått til leksene til i morgen. Uff, hater å komme uforberedt..

I dag hadde vi sen trening, fra kl. 6-7.30 pm. inne (første innetrening). Det er så utrolig rart å tenke på at det bare er litt over én uke igjen av fotballsesongen. Vi har vår siste bortekamp i morgen (mot Brewer High), men jeg tror den mest sannsynlig blir avlyst pga. regn. Litt kjipt, iom. at vi slo dem 3-0 da vi spilte på hjemmebane.

Trist at fotballen snart er over, har hatt det kjempegøy - mange harde treningsøkter, men det har virkelig vært verdt det! Neste uke har vi vår siste hjemmekamp, mot rivalene våre Bangor High. Det er det beste laget i serien vår, de ligger på 1. plass og vi ligger på 2. plass. Vi tapte forrige kamp mot dem, så jeg håper virkelig vi vinner!

Sett bortifra de stygge matteoppgavene har det vært en fin kveld. Familiens båtvenner (venner de seiler med) har vært her i et middagsselskap hele kvelden, så nå er jeg METT. Ellers introduserte jeg norsk melkesjokolade til fotballjentene etter trenigen i dag, og det ble godt tatt i mot! Hvem kan vel si nei til Freia? Jeg har også kost meg med leverpostei og makrell i tomat på knekkebrød til lunsj i dag. Ehmm.. vel jeg koste meg i hvertfall med leverposteien :P Neida, makrell i tomat er ikke så ille.., jeg bare foretrekker leverpostei :P

I dag hadde vi ikke vanlig skoledag, noe som var veldig deilig:

Freshmens: freshmen awerness day (de fikk kjøre rundt i golfbiler med "drug-goggles" i skolegården, for å se hvordan det er å kjøre full etc.)

Sophmores + Juniors: PSAT's (Prøve SAT's, som er en slags eksamen alle juniors/ seniors tar til våren (jeg slipper heldigvis å ta SAT's)).

Seniors: College visits. Jeg var på UMO (University of Maine Orono) hvor søsteren min går. Jeg hadde vært der én gang før på College Fair, men det var gøy å gå rundt og se hvordan det er å gå på college her i USA. Campusen er kjempefin!

GO BEARS!

3 Kommentarer


Friends are like stars. Even though you can't always see them, you know they're there.

Se hva som ventet på meg da jeg kom hjem fra fotballkampen min..PAKKE FRA NORGE! 

Og inne i pakken gjemte det seg:

Norsk lesestoff, yay!

Leverpostei.. Gud som jeg gleder meg til å spise dette på Wasa knekkebrødet mitt <3

Grøt :D

Som mange vet er jeg ikke noen stor fan av makrell i tomat/ flykrasj (som min far), men det er noen år siden siste jeg smakte, så jeg skal gjøre et tappert forsøk på å få i meg litt Omega 3.. Og vertsfamilien min blir nok glad for å få smake litt skikkelig norsk, tradisjonelt pålegg!

Men det som betydde mest var denne haugen:

Aurora.. <3

Hahah, jeg leeer :D  

 Og melkesjokolade (og myye annen sjokolade) da selvfølgelig <3

Oda, beste <3

Dere aner ikke hvor mye dere betyr.. Virkelig <3

Tusen takk verdens beste familie, for pakken. Mor, du må virkelig ha stått på for å fikse alt sammen! Det var så gjennomtenkt! :) Jeg fikk også en del personlige ting, en kjempefin ny drikkeflaske (som kommer godt med på fotball-/ basketball-trening!), lydbok (som jeg hører på nå), brunost, saltsild (<3) ++

Dagens quote (overskriften) fikk jeg (på en liten magnet-ting) av min kusine Kjersti, og den står på kommoden min, så jeg ser den hver dag.

 5 Kommentarer


Gotta love America

Bildedryss fra søndagens Portland tripFørste måltid på Taco Bell, and I like it :D


En ring jeg kjøpte at søsteren til CeCe, Jessica, som lager ringer av gamle klokker etc.

Bare noen få poser.. :)
Dette var noen av innkjøpene :) Resten kan dere se på bilder jeg legger ut senere.

Nå må jeg stikke på skolen, snakkes <3

4 Kommentarer


Hjulene på bussen..

Hei :)

Nå sitter vi på bussen hjem etter 9 intense timer med shopping, spising og en god del latter!

Sliten, men har hatt det kjempegøy. Brukt alt for mye penger.. :P Fikk desverre ikke tak i lader til Mac'en, fordi de hadde bare delen som går fra klossen til mac'en, og det var jo den andre delen jeg trengte. Men men, får bare klare meg med min midlertige løsning :)

Ellers har jeg også kjøpt Uggs, noe jeg absolutt ikke trengte i dag, fordi det var 30 grader i Portland! Rart at det var 10 grader på torsdag, mens denne helgen gar vi gått i shorts :P

Jeg ELSKER forresten Forever 21! Billig, masse fint og stoor butikk. Vi var der inne i over 2 timer, hehe.

Praktisk med gratis wifi på bussen, ikke så mye annet å gjøre, når det er mørkt ute og filmen de sender på skjermene er av VHS-kvalitet :P

Jeg fikk også kjøpt en kjole jeg skal ha på meg i et bryllup jeg skal i om tre uker :) Gleder meg!

Btw, alle posene på bildet er ikke mine!! Vi var fem jenter, Ingrid, Olivia, CeCe, Caity og meg4 Kommentarer


Portland here we come!

Nå sitter jeg på en buss (aka Timesekspressen) med Olivia (Sverige) Ingrid (Norge) og Caity (USA) på vei til Portland, to timer unna.

Nå er vi i Augusta, hovedstaden i Maine :)

Vi tok bussen kl 7, så vi har hele dagen foran oss med med shopping :D Kjøpesenteret der har bla. Forever 21, som ikke finnes i Bangor, så gleder meg!

Dette kommer til å bli en awesome dag!

Kos dere siste dagen av høstferien! Jeg har fri i morgen, men har selvfølelig fotballtrening fra 8-9.30, så må opp tidlig uansett.

1 Kommentarer


Videosnutt

Hei :) Jeg har laget en liten video til dere fra forrige helg! Enjoy!
video:homecoming
Jeg fikk forresten denne søte nøkkelringen av Emma (fra Italia) som var i Florida med vertsfamilien sin, forrige uke :)


Matteprøven gikk faktisk overraskende bra, og jeg fikk 100 på vocab quizzen :D 
Nå skal jeg til Morgan - sleepover <3
God helg alle sammen! 1 Kommentarer


Puuuh... *Lettet

Hei folkens :) 

Nå skrev jeg akkurat et kjempelangt innlegg som selvfølgelig ble slettet.. Jeg bare elsker blogg.no!

Uansett, jeg puster lettet ut i dag fordi det ikke er mac'en min det er noe galt med, men laderen. Da jeg kom hit til USA fikk jeg låne Mom's Mac-lader, altså den delen av laderen som stikker inn i veggen. Resten av laderen er norsk, så det må være noe galt med forholdet mellom den norske og den amerikanske delen. Litt rart iom. at det har fungert helt fint i 2 mnd.. (?)

Men uansett, det viktigste er at mac'en er i god orden, så jeg får gå i innkjøpt av en ny lader i Portland på søndag. Som mudlertidig løsning kom jeg plutselig på at jeg har en litt rar "duppe-ditt" som jeg bruker til å lade kameraet mitt, som passer både til min norske mac-lader og stikkontakten her i USA.


Min sorte, lille lifesaver :)

Jeg fikk forresten lov til å spille kampen i dag (1-1) av the athletic trainer, etter mye ising og badasjering (USA og sikkerhet altså :P). Det gjør fortsatt vondt, men hevelsen har heldigvis gått bort. Nå kommer det sakte, men sikkert til syne et lekkert stort blåmerke (synes ikke så godt på "photobooth"-bildet)..


Det var forresten iskaldt på fotballbanen i dag, sikkert rundt 10 grader (!). Og vi løp rundt i shorts og kortermede drakter = god oppskrift på å få forkjølelse. På lørdag (bortekamp) skal jeg være litt smartere og ta på med super-undertøy!

I morgen har jeg: matteprøve, study hall, kjemi og world literature (gloseprøve med 60 ord, yay!). Men jeg har noe hyggelig å tenke på for å komme meg gjennom dagen: sleepover hos Morgan fra fredag til lørdag :) KOS!

God helg (og nyt resten av høstferien for dere som er så heldige!)
1 Kommentarer


Én god og én dårlig nyhet..

Så jeg har en god og en dårlig nyhet til dere. God nyhet: jeg har både fått "Hampden Soccer" genseren min i posten og fått Fotballbildene i dag :) Jeg skal poste bildene, må bare scanne dem først.

Dårlig nyhet: noe har skjedd med mac'en min.. Vet ikke hva det er, men i kveld ville den plutselig ikke lade lenger (?) Har ikke peiling på hva det er, har prøvd forskjellig adaptere, forskjellig støpsler, men lyset på laderen lyser ikke. Skal prøve med en kompis sin lader i morgen, så forhåpentligvis er det bare laderen min som er ødelagt. Det er selvfølelig ikke mer batteri igjen på Mac'en, så i dagene fremover må dere belage dere med litt mindre blogging.

Hvis noen har noen tips på hva som kan være galt, vær så snill og si ifra! Skal heldigvis til Portland på søndag, så hvis jeg finner ut at det er noe galt med mac'en kan jeg heldigvis spørre i Apple store der (det finnes ikke Apple store i Bangor/ Hampden). Håper bare garantien min er gyldig her borte..!

Jeg krysser fingrene, og holder dere oppdatert med mobilblogging imens :P

I dag fikk jeg ikke lov til å trene pga ankelen min.. Noen tuppet den på treningen på mandag, og den er fortsatt hoven. Håper bare jeg får lov av "the athletic trainer" å spille kampen i morgen! I dag hadde soccer-jentene team dinner hos Rachel, superkoselig <3

I morgen har jeg både en fysikktest og en u.s. history exam, Wish me luck!

- Kamilla <35 Kommentarer


Love Weekends.

Min helg i bilder:

Homecoming game


Cross country gathering hos Ash


My first bonfire


Sleepover med Juliette, Ashley and Ashley <3

Jacuzzzi with the girls


Marilyn - cutest kitten ever


Angrepet av kalver (priceless!)


Blitt slikket av kalver

Chillet med 200 kuer


og luktet deilig kulukt :P

I just love weekends <33 Kommentarer


Homecoming game

Vi tapte uheldigvis homecoming kampen mot Gardner 19-29, men det var allikevel en kjempekoselig kveld :) Og så hang litt med maskoten etter kampen.. :D

Og "the foreigners" måtte selvfølgelig prøve Derek's Bronco-hode :P Skjønner ikke at han klarer å se noe inne i det kostymet - utroolig klaustrofobisk! haha..

Jeg kler hodet ganske godt, synes du ikke? :)

Bandet er alltid på plass når Hampden har hjemmekamper! Savner torsdager litt kan du si.. 
"Cat fight" - the tiger and the bronco :P

 2 Kommentarer


Party music all day - every day

Har fått noen forespørsler (Hei Oline <3) om å legge ut en liste over litt musikk vi hører på her i USA. USA er litt foran Norge, så mye av musikken vi hører på i Norge er musikk som er relativ "gammel" her. Å nei, jeg tenker ikke på klassikere som The Beatles etc, jeg tenker på listepop/ partymusikk. For det er nettopp dette det går mye av her, partymusikkDag ut og dag inn, i bilen, i butikker, på fotballbanen, partymusikk all day - every day. For min del er ikke dette noe jeg hører på hele tiden til vanlig (før jeg kom hit), så det er deilig å ha sin egen iPod (takk Sverre <3) og høre på litt annen musikk once in a while.

Men Oline, her er noe av musikken folk hører på her:

 • Tonight, tonight- Hot Chelle Rae (sangen i videobloggen min)

 

 • Moves like jagger- Maroon 5 feat. Christina Aguilera

 

 • Good girls go bad- Cobra Starship
 • Middle finger- Cobra Starship feat. Mac Miller 

 

 • You make me feel- Cobra Starship feat. Sabi
 • Hot mess- Cobra Starship
 • The show goes on- Lupe Fiasco
 • Look at me now- Chris Brown feat. Lil Wayne

 

 • Top of the world- The Cataracs feat. Dev
 • Like a G6- Far East Movement feat. The Cataracs
 • Donald Trump- Mac Miller

 

 • Coconut tree- Mohombi & Nicole Scherzinger
 • Opposite of adults- Chiddy Bang
 • Be my escape- Relient K
 • Super Bass- Nicki Minaj

 

 • Fly- Nicki Minaj
 • Where them girls at- David Guetta feat. Nicki Minaj & Flo Rida

 

 • Club can't handle me- Flo Rida
 • I like it- Enrique Inglesias & Pitbull
 • Little bad girl- David Guetta feat. Taio Cruiz, Ludacris

 

 • Don't trust me- 3OH!3
 • My first kiss- 3OH!3 feat. Ke$ha
 • Just a dream- Nelly
 • Forever- Drake, Kanye West, Lil Wayne & Eminem

Det går også mye i Lady Gaga og Katy Perry.

Noe av denne musikken spilles/ har vært spilt i Norge en stund, er klar over det :)

Søsteren min Julia anbefalte meg denne siden (freshnewtracks.com), hvor det finnes helt ny musikk som ikke selges enda, og det er også en del artister som prøver å bli oppdaget. 

Håper dette var til hjelp Olly <3 Savner deg litt kan man si..


6 Kommentarer


hits